Κάμπινγκ | Δωμάτια ξενοδοχείου

ΤΡΙΤΟΝ ΙΙ | ΚΑΜΠΙΝΓΚ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Camping Triton II βρίσκεται στην υπέροχη παραλία του Δρέπανου. Είναι μια ήσυχη, μοντέρνα σκιασμένη τοποθεσία, μόλις 12 χιλιόμετρα από την όμορφη παλιά πόλη του Ναυπλίου.
Το Triton II Hotel βρίσκεται κάτω από το χωριό Δρέπανο με υπέροχη θέα στην παραλία του Δρέπανου με δωμάτια διαθέσιμα για 2, 3 ή οικογένειες τεσσάρων ατόμων.

Δείτε την Ελληνική Ταβέρνα μας!

ΠΡΩΙΝΟ & ΠΙΣΙΝΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κάτω από το χωριό Δρέπανο και προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Είναι δωμάτια για δύο τρία άτομα και οικογένειες τεσσάρων ατόμων. Κάθε δωμάτιο με τη δική του κουζίνα

Κάντε κράτηση δωματίου ξενοδοχείου τώρα

Ξύλινα Σπίτια 2 ΥπνοδωματίωνΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ

Το Camping Triton II βρίσκεται στην υπέροχη παραλία του Δρέπανου. Είναι μια ήσυχη, μοντέρνα σκιασμένη τοποθεσία, μόλις 12 χιλιόμετρα από την όμορφη παλιά πόλη του Ναυπλίου..

Κλείστε τη θέση σας στο κάμπινγκ μας τώρα

ΣΚΗΝΕΣ | ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟCAMPING

Βρίσκεται στην υπέροχη παραλία Δρέπανο. Προσφέρουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν ζεστό και κρύο νερό, ρεύμα σε κάθε γήπεδο και νερό σε όλους τους χώρους.

Κλείστε τώρα τη θέση σας στο κάμπινγκ μας


Ανακαλύψτε τη φύση στα καλύτερα της

Παραλία Πλάκας

Το εξαιρετικό μας εστιατόριο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακή ελληνική κουζίνα από το πλήρες μενού μας. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Εύκολα επισκέψιμοι από τον καταυλισμό μας είναι οι υπέροχοι αρχαιολογικοί χώροι των Μυκηνών, του Άργους, της Τίρυνθας και της Επιδαύρου.

Εξερευνήστε τη ρύθμιση της πισίνας του ξενοδοχείου μας

What can you do at Tritton II?TRITON II ACTIVITIES