Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε το ευρύχωρο δωμάτιό μας με κουζίνα και κλιματισμό, ιδανικό για τη διαμονή σας.

Τα δωμάτιά μας μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 2, 3 ή 4 άτομα με δύο, τρία ή τέσσερα κρεβάτια. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη και σκεύη. Μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας και να τα απολαύσετε στην τραπεζαρία ή στο μπαλκόνι με όμορφη θέα.

Το σύστημα κλιματισμού μας θα σας κρατήσει δροσερούς και άνετους κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, εξασφαλίζοντας έναν καλό βραδινό ύπνο.


ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Fictum, deserunt mollit anim laborum astutumque! At nos hinc posthac, sitientis piros Afros. Sed haec quis possit intrepidus aestimare tellus. Quam temere in vitiis, legem sancimus haerentia.

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Camping Triton II iβρίσκεται στην υπέροχη παραλία του Δρέπανου. Είναι μια ήσυχη, μοντέρνα σκιασμένη τοποθεσία, μόλις 12 χιλιόμετρα από την όμορφη παλιά πόλη του Ναυπλίου.
Triton II Hotel βρίσκεται κάτω από το χωριό Δρέπανο με υπέροχη θέα στην παραλία Δρέπανο με δωμάτια διαθέσιμα για 2, 3 ή οικογένειες τεσσάρων ατόμων. Όλα τα δωμάτια έχουν τη δική τους κουζίνα.